Kürtül İlkokulu

Telefon : (0505) 550 22 03
WEB https://kurtulio.meb.k12.tr
Adres : Kürtül Mahallesi Selimiye Caddesi No2 Onikişubat / Kahramanmaraş
VİZYON : Türkiye’de ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla yarışabilen lider bir kurum olmaktır.
MİSYON : İlimizde eğitimin; Milli Eğitim Sisteminin temel amaç ve ilkeleri çerçevesinde yasa ve mevzuatın uygulanmasıyla, milli eğitim müdürlüğü ve bağlı birimlerinin sürekli iyileştirilmesi, geliştirilmesi ile kurum çalışanları ve öğrencilerimizin “Bilgi Çağı” nın gerektirdiği bilgi, beceri ve değerlere sahip olmasını sağlamaktır. Hızla gelişen teknolojiyi etkin kullanarak milletimizin beklentilerine zamanında cevap veren, geleceği şimdiden çok iyi hazırlayan ve merkezi sınavlarda Türkiye’de ilk sıralarda yer alan bir kurum olmaktır.
BAŞARILAR : 0

Saatler : 08.15-13.40
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Şehir merkezinden gidiş geliş imkanı olduğu için öğretmenlerimiz kendi imkanlarıyla veya aralarında işbirliği yaparak sıkıntısız ulaşım sağlamaktadırlar.
Yerleşim Yeri : Kayseri-Kahramanmaraş yolu üzeri /Kürtül Mahallesi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 20 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :